DAFCOCHIM Chimice | Exportator, importator si distribuitor de produse chimice, pesticide, fungicide, insecticide

Distribuitor

a numeroase produse chimice destinate in special combinatelor de producere a ingrasamintelor chimice, a fabricilor de celuloza si hartie, combinatelor de produse clorosodice, fabrici de sticla si ceramica.

20 ani experienta

care ne-a invatat ca trebuie sa ne pretuim clientii. incurajam comunicarea pentru a reactiona rapid la cererile si nevoile clientilor nostri dar si pentru a dezvolta o relatie bazata pe incredere si profesionalism.

Despre noi

Infiintata in anul 1994, SC Dafcochim SRL are ca obiectiv principal de activitate comertul cu produse chimice. Exportator, importator si distribuitor a numeroase firme de prestigiu nationale si internationale societatea noastra este unul din principalii jucatori de pe piata produselor chimice industriale si a produselor chimice pentru agricultura.

Detalii

Deveniti parteneri

Suntem mereu deschisi pentru colaborari cu parteneri care ne impartasesc valorile si vor sa obtina excelenta in domeniul produselor chimice.

Contacteaza-ne

Alegeti-ne fie ca sunteti in cautarea unui distribuitor pentru o anumita marca de produse chimice sau vreti sa deveniti distribuitor al marcilor noastre in alte zone.