Evenimente

EXERCITIU

08.05.2018

În data de 10.05.2018 începând cu ora 10.00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „HOREA” al Județului Mureș va desfășura un  EXERCITIU de cooperare, în Municipiul Târgu Mureș, la

S.C. DAFCOCHIM S.R.L. - având ca temă

„GESTIONAREA UNEI SITUAȚII DE URGENȚĂ GENERATĂ DE ACCIDENTE MAJORE CU IMPLICAȚII ÎN AFARA AMPLASAMENTULUI”.


Pe această cale recomandăm populației din zonă să nu intre în panică și vă asigurăm că astfel de exerciții sunt necesare a fi desfășurate periodic.

Conferinta internationala ECO IMPULS 2015 Timisoara

06.10.2015
In perioada 1-2 actombrie 2015 societatea DAFCOCHIM a fost prezenta la Conferinta Internationala ECO IMPULS la Timisoara. Tema din acest an a conferintei a fost "Proiecte de infrastructura mare" si a reunit specialisti din cadrul operatorilor de servicii publice, companii de prestigiu furnizoare de echipamente si produse, mediul universitar si institute de cercetare. Organizatorii conferintei au fost: Fundatia Romano-Germana Aquademica si Aquatim SA, Aquatim SA, Asociatia Romana a apei – Comitetul Teritorial Vest, Universitatea Politehnica Timisoara.

In cadrul evenimentului Dl. Bognar Ferenc a sustinut prezentarea intitulata "Reduceri de costuri pe seama influentarii mediului de viata al namolului activ", proiect sustinut de DAFCOCHIM si Viztec Ungaria.